Cica

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Cica

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Cica

Áttekintés

Overview

Bőrproblémák
· Irritáció és bőrpír
· Szárazság és dehidratáltság

Amit az összetevők listáján láthatsz:
Centella Asiatica

Miért van rá szüksége a bőrödnek:
Ha kényes, száraz, érzékeny, könnyen irritálódó - piroskás, kiütésre hajlamos vagy viszkető - bőröd van, a Cica segíthet megnyugtatni. A Cica, más néven Centella asiatica, leveles zöld növény, amely zsírsavakban, vitaminokban és aminosavakban gazdag. Évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban a bőrpír és a gyulladás kezelésére hatékony gyógyító és nyugtató tulajdonságainak köszönhetően.

A Clinique szakérteleme
A nagyon száraz bőr sérült bőr, ami azt jelenti, hogy nemcsak meg kell nyugtatni, hanem javítani is szükséges. Moisture Surge Intense 72H lipid-utánpótló hidratáló kombinálja a cica-t lipidekkel, hialuronsavval és aktivált aloe vízzel, hogy helyrehozza, megerősítse és kiegyensúlyozza a bőr védőrétegét. A bőröd ezáltal kevésbé lesz reaktív, így több napot élvezhetsz szép bőrrel!

Jó ha tudod
A cicát tigrisfűnek is hívják, mivel a tigrisek is a bőrükre dörzsölik, hogy elősegítsék sebeik gyógyulását.

Még több fő összetevő

Ask an Expert

A Clinique formulája: Eredmény, biztonság, tudomány

A Clinique 1968-ban megalapította a világ első bőrgyógyászok által kifejlesztett bőrápolási márkáját. Az ígéret: hatékony, biztonságos, klinikailag igazolt formula, mely nagyszerűvé varázsolja a bőrt. Nem használunk allergéneket, illatanyagokat, sem olyan összetevőket, melyek akár potenciálisan is károsak lehetnek a bőrnek.

Bizonyított eredmények alapján a különböző összetevők kombinálása a legújabb tudományos áttörésekkel segíti a maximális eredményt elérését irritáció nélkül. A tudomány fejlődésével folyamatosan újra vizsgáljuk termékeink összetevőit kutatóink, formula alkotóink, klinikusaink és vezető  dermatológusok segítségével.

Parabénmentes. Ftalátmentes. Illatanyagmentes. Csak a boldog bőr.