Gyokuro Green Tea

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Gyokuro Zöld Tea

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Gyokuro Zöld Tea

Áttekintés

Overview

Bőrproblémák
· Finom vonalak és ráncok
· Püffedtség
· Irritált bőr

Amit az összetevők listáján láthatsz:
Camellia Sinensis Leaf Extract

Miért van rá szüksége a bőrödnek:
A zöld tea több olyan összetevő előnyével is rendelkezik, mint a koffein, antioxidánsok és aminosavak, melyek elősegítik a gyulladt bőr megnyugtatását. Nyugtató képességei révén a bőr kevésbé lesz érzékeny a káros hatásokra - sugárzó és simább arcszínt biztosít.

A Clinique szakérteleme
A Gyokuro zöld teát Japánban kézzel szüretelték, oly módon, hogy természetes antioxidáns és irritációgátló tulajdonságait maximálisan kihasználják. Ez az egyik legfontosabb alkotóeleme az Even Better Clinical™ Radical Dark Spot Corrector + Interrupter termékünknek, mely elősegíti a sötét foltok, a korral járó foltok és a pattanások nyomainak halványítását, ugyanakkor hozzájárul a jövőbeni pigmentáció megelőzéséhez is.

Jó ha tudod
A szamurájok a csata előtt Gyokuro zöld teát ittak, mivel idegnyugtató összetevője, a teanin, és a koffein élénkítő hatást gyakorol a szervezetre. Ez egy évszázados szépségápoló elixír, melynek nyugtató erejét a modern időkhöz igazítottuk.

Bestseller termékek Gyokuro Zöld Teával

Gyokuro green tea


#skincare

“Gyokuro zöld tea olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek segítenek megnyugtatni a problémás és gyulladt bőrt.”

–Clinique dermatológusa Dr. Adriane Pompa


#skincare

“Gyokuro zöld tea olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek segítenek megnyugtatni a problémás és gyulladt bőrt.”

–Clinique dermatológusa Dr. Adriane Pompa

Még több fő összetevő

Ask an Expert

A Clinique formulája: Eredmény, biztonság, tudomány

A Clinique 1968-ban megalapította a világ első bőrgyógyászok által kifejlesztett bőrápolási márkáját. Az ígéret: hatékony, biztonságos, klinikailag igazolt formula, mely nagyszerűvé varázsolja a bőrt. Nem használunk allergéneket, illatanyagokat, sem olyan összetevőket, melyek akár potenciálisan is károsak lehetnek a bőrnek.

Bizonyított eredmények alapján a különböző összetevők kombinálása a legújabb tudományos áttörésekkel segíti a maximális eredményt elérését irritáció nélkül. A tudomány fejlődésével folyamatosan újra vizsgáljuk termékeink összetevőit kutatóink, formula alkotóink, klinikusaink és vezető  dermatológusok segítségével.

Parabénmentes. Ftalátmentes. Illatanyagmentes. Csak a boldog bőr.