Activated Aloe Water

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Lactobacillus Probiotic Ferment

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Lactobacillus Probiotic Ferment

Áttekintés

Overview

Bőrproblémák
· Bőrpír
· Irritáció

Amit az összetevők listáján láthatsz:
Lactobacillus ferment

Miért van rá szüksége a bőrödnek:
A Lactobacillus probiotikus fermentáció láthatóan megnyugtatja a bőrt. Támogatja a bőr természetes védőrétegét, amely hozzájárul a környezeti irritáció okozó anyagok elleni védekezésben.

A Clinique szakérteleme
A Clinique iD Active Cartridge Concentrate for Imperfections koncentrátumban található lactobacillus probiotikus fermentáció egy probiotikus technológia része, amely a bőr természetes mikrobiomjának erősítését segíti annak megnyugtatásáért. Ez enyhíti a bőrpírt, valamint a bőr egyenletesebbé és ragyogóbbá válik.

A Clinique dermatológusának véleménye
„A probiotikus technológiával ellátott hidratáló krém láthatóan megnyugtatja a bőrt, enyhíti a bőrpírt és az irritációt, valamint megőrzi az egyensúlyt. Hasonlóan hatékonyan működik, mint a probiotikum szedése a bélrendszerre.” - Mondja a Clinique Derm Pro, Dr. Michelle Henry, a New York-i, bizottságilag hitelesített dermatológus.

Lactobacillus Probiotic Ferment


#skincare

Sminkmentesen a Clinique iD for Imperfections 10 napos használata után!


@cliniquenz.stlukes


#skincare

Sminkmentesen a Clinique iD for Imperfections 10 napos használata után!


@cliniquenz.stlukes

Még több fő összetevő

Ask an Expert

A Clinique formulája: Eredmény, biztonság, tudomány

A Clinique 1968-ban megalapította a világ első bőrgyógyászok által kifejlesztett bőrápolási márkáját. Az ígéret: hatékony, biztonságos, klinikailag igazolt formula, mely nagyszerűvé varázsolja a bőrt. Nem használunk allergéneket, illatanyagokat, sem olyan összetevőket, melyek akár potenciálisan is károsak lehetnek a bőrnek.

Bizonyított eredmények alapján a különböző összetevők kombinálása a legújabb tudományos áttörésekkel segíti a maximális eredményt elérését irritáció nélkül. A tudomány fejlődésével folyamatosan újra vizsgáljuk termékeink összetevőit kutatóink, formula alkotóink, klinikusaink és vezető  dermatológusok segítségével.

Parabénmentes. Ftalátmentes. Illatanyagmentes. Csak a boldog bőr.