Safflower Seed

ÖSSZETEVŐ, AMIT ÉRDEMES ISMERNI

Pórsáfránymag

ÖSSZETEVŐ, AMIT ÉRDEMES ISMERNI

Pórsáfránymag

Egy összetevő, amit érdemes ismerni:
Pórsáfránymag

Amire megoldástnyújt:
· Egy tisztító összetevő, amely nem szárítja ki bőrödet

Amit az összetevő listán láthatsz:
Carthamus Tinctorius (Pórsáfrány) Mag Olaj

Miért van rá szüksége bőrödnek?
Ez a linolsavban gazdag, természetes hatóanyag bőrpuhító-, és tápláló hatással rendeélezik. Hatékonyan segít lebontani a bőrön található természetes olajokat, és könnyedén feloldja a nehezen eltávolítható sminket.

A Clinique Szakértői véleménye
Az első számú sminklemosónkban, a Take The Day Off™ tisztító balzsamunkban található pórsáfránymag olaj segít leoldani a sminket anélkül, hogy kiszárítaná vagy roncsolná a bőrt.

Ask an Expert

A Clinique formulája: Eredmény, biztonság, tudomány

A Clinique 1968-ban megalapította a világ első bőrgyógyászok által kifejlesztett bőrápolási márkáját. Az ígéret: hatékony, biztonságos, klinikailag igazolt formula, mely nagyszerűvé varázsolja a bőrt. Nem használunk allergéneket, illatanyagokat, sem olyan összetevőket, melyek akár potenciálisan is károsak lehetnek a bőrnek.

Bizonyított eredmények alapján a különböző összetevők kombinálása a legújabb tudományos áttörésekkel segíti a maximális eredményt elérését irritáció nélkül. A tudomány fejlődésével folyamatosan újra vizsgáljuk termékeink összetevőit kutatóink, formula alkotóink, klinikusaink és vezető  dermatológusok segítségével.

Parabénmentes. Ftalátmentes. Illatanyagmentes. Csak a boldog bőr.