Sigesbeckia Orientalis Extract

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Sigesbeckia Orientalis Kivonat

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

Sigesbeckia Orientalis Kivonat

Áttekintés

Overview

Bőrproblémák
· Finom vonalak és ráncok
· Bőr feszességének elvesztése

Amit az összetevők listáján láthatsz
Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’s Wort) Extract

Miért van rá szüksége a bőrödnek
Ahogy öregszünk, a bőrünkben lévő kollagén elkezd lebomlani. Ennek legfőbb okai a környezeti káros hatások, amik az öregedés számos jeléhez vezetnek - például a finom vonalak és ráncok megjelenéséhez, valamint a bőr feszességének és rugalmasságának elvesztéséhez. A Sigesbeckia prokollagén összetevőként segíti a természetes kollagéntermelést, hogy fenntartsa a bőr tömörségét.

A Clinique szakértelme
A Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Eye Cream szemkörnyékápolónkban a Sigesbeckia szinergikusan hat a CL1870 Peptide Complex™ peptidjeivel, hogy elősegítse a természetes kollagéntermelést és támogassa annak beépülését.

Jó tudni
A Sigesbeckia egynyári lágyszárú növény, amely a trópusi, szubtrópusi és mérsékelt égövi régiókban ismert.

Még több fő összetevő

Ask an Expert

A Clinique formulája: Eredmény, biztonság, tudomány

A Clinique 1968-ban megalapította a világ első bőrgyógyászok által kifejlesztett bőrápolási márkáját. Az ígéret: hatékony, biztonságos, klinikailag igazolt formula, mely nagyszerűvé varázsolja a bőrt. Nem használunk allergéneket, illatanyagokat, sem olyan összetevőket, melyek akár potenciálisan is károsak lehetnek a bőrnek.

Bizonyított eredmények alapján a különböző összetevők kombinálása a legújabb tudományos áttörésekkel segíti a maximális eredményt elérését irritáció nélkül. A tudomány fejlődésével folyamatosan újra vizsgáljuk termékeink összetevőit kutatóink, formula alkotóink, klinikusaink és vezető  dermatológusok segítségével.

Parabénmentes. Ftalátmentes. Illatanyagmentes. Csak a boldog bőr.