Vitamin C

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

C-vitamin

TUDNIVALÓK AZ ÖSSZETEVŐRŐL

C-vitamin

Áttekintés

Overview

Bőrproblémák
· Püffedtség
· Egyenletlen bőrtónus
· Fáradtság

Amit az összetevők listáján láthatsz:
Ascorbic Acid

Miért van rá szüksége a bőrödnek:
A c-vitamin erős antioxidáns, amely segít megvédeni és ragyogóvá varázsolni a bőrt, teljeskörű és egyenletesebb ragyogást biztosítva.

A Clinique szakérteleme
A c-vitamin akkor a leghatékonyabb, mikor friss. A  Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10% tiszta c-vitaminnal rendelkezik, melyet egy forradalmian új, fényálló, légmentes kamrába zártunk, hogy megőrizzük a c-vitamin hatékonyságát egészen a használatig.


A Clinique dermatológusának véleménye
“A c-vitamin többféle bőrproblémát kezel, és az egyik leghatékonyabb antioxidáns. A napi használat segít megvédeni a bőrt az oxidációtól, mely korai öregedést válthat ki ”- Dr. Michelle Henry, a testület által hitelesített dermatológus, New York City.

Skin School | Tudnivalók az összetevőről: C-vitamin

A Clinique Dermatológusa Dr. Michelle Henry megosztja veled miért kellene beépítened ezt az erőteljes antioxidánst a mindennapi arcapolási rutinodba.

The Wink - Watch Video


The Wink

“Daily use of Vitamin C is a must to protect the skin from premature aging”

— Clinique Derm Pro Dr. Michelle Henry


The Wink

“Daily use of Vitamin C is a must to protect the skin from premature aging”

— Clinique Derm Pro Dr. Michelle Henry

Még több fő összetevő

Ask an Expert

A Clinique formulája: Eredmény, biztonság, tudomány

A Clinique 1968-ban megalapította a világ első bőrgyógyászok által kifejlesztett bőrápolási márkáját. Az ígéret: hatékony, biztonságos, klinikailag igazolt formula, mely nagyszerűvé varázsolja a bőrt. Nem használunk allergéneket, illatanyagokat, sem olyan összetevőket, melyek akár potenciálisan is károsak lehetnek a bőrnek.

Bizonyított eredmények alapján a különböző összetevők kombinálása a legújabb tudományos áttörésekkel segíti a maximális eredményt elérését irritáció nélkül. A tudomány fejlődésével folyamatosan újra vizsgáljuk termékeink összetevőit kutatóink, formula alkotóink, klinikusaink és vezető  dermatológusok segítségével.

Parabénmentes. Ftalátmentes. Illatanyagmentes. Csak a boldog bőr.