Szállítási feltételek

Szállítási és kezelési költségek

TELJES RENDELÉSNORMÁL SZÁLLÍTÁS (4-6 munkanap)
0 - 25 000 Ft1 990Ft
25 000 Ft felettINGYENES

 

Akár ingyenes szállítás és visszaküldés

Elégedettségi garancia

INFORMÁLÓDJ INGYENES SZÁLLÍTÁSI ÉS VISSZATÉRÍTÉSI LEHETŐSÉGEINKRŐL

 

Szállítás feltételek

A www.clinique.hu oldalon történő megrendelések kizárólag munkanapokon, hétfőtől péntekig kerülnek kiszállításra (kivéve ünnepnapok).

SZÁLLÍTÁSI MÓDSZÁLLÍTÁSI CÍM
NORMÁL SZÁLLÍTÁSRendelés feldolgozás: 1-2 munkanapon belül
Szállítás: 4-6 munkanapon belül

 

NORMÁL SZÁLLÍTÁS

A normál szolgáltatással szállított megrendeléseket a termék elérhetőségétől függően 1-2 munkanapon belül tudjuk feldolgozni és szállítani.
•A legtöbb megrendelést a megrendelés dátumától számított 4-6 munkanapon belül kézbesítjük.
•Postafiók címre történő rendelések a megrendelés dátumától számított 6-14 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre.

Black Friday és Karácsonyi időszakban a megnövekedett rendelések száma miatt kérjük vegye figyelembe, hogy a szállítási idő meghosszabbodhat. Elnézését kérjük, ha az adott időintervallumban nem érkezett meg a csomagja, de biztosítjuk arról, hogy munkatársaink szorgalmasan dolgoznak az összeállításán és kiszállításán.

A kiszállítás várható napja*

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy rendelésed időben megérkezzen. Attól fogva, hogy a csomagod feladásra kerül, megpróbálunk minél pontosabb információkat adni a kiszállítás várható időpontjáról. A megrendelés elküldése után kérjük, olvasd el a visszaigazoló e-mailben szereplő információkat, így egyszerűen nyomon követheted csomagod.

*Csak készleten lévő termékekre vonatkozik. A jelenleg nem elérhető termékeknél a szállítás időpontja a rendelkezésre állás függvénye. A megadott dátumok becslések és a változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

Szállítási korlátozások

Az Clinique Online által értékesített termékek külföldre történő szállítása nem lehetséges.

Az Clinique Online nem vállal felelősséget a megrendelésed sérüléséért, elvesztéséért, ha az a harmadik fél/futárszolgálat miatt következett be. Tehát ez esetben az Clinique Online nem vonható felelősségre az áru kicseréléséért, pótlásáért. Átvételekor kérjük alaposan nézd át csomagod, és küldd vissza a sérült termékeket.

 

VISSZAKÜLDÉS

A visszaküldés abban az esetben díjmentes, ha ez a Magyar Posta Zrt. szolgáltatón keresztül történik. A vásárló köteles az eredeti csomagolásban, az eredeti címkével ellátott dobozban visszaküldeni a nem kívánt termékeket. A visszaküldés lehetséges folyamatai:

1.Postahelyen keresztüli visszaküldés

a, Az eredeti csomagolásba visszacsomagolt termékeket vidd be egy Postára, és ott már csak annyit kell mondanod, hogy szeretnéd a csomagot visszaküldeni. Ezután kiállítanak egy visszaküldéshez szükséges címkét (az az címiratot), aminek a másolatát átadják neked. A címke másolatát (címiratot) a termékek értékének visszautalásáig kérjünk őrizd meg! A csomag eltűnése esetén ezzel tudod igazolni, hogy a csomagod feladásra került.

b, Az alábbi linken keresztül töltsd ki előre a visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot) itt (Feladás helye: Postahely). A visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot) lehetőséged van otthon kinyomtatni, vagy a postán azonosítószám megadásával kinyomtattatni, amely segít a folyamat meggyorsításában. Ezután vidd be egy Postára és ott már csak annyit kell mondanod, hogy szeretnéd a csomagot visszaküldeni.

2. Posta csomagautomatán keresztüli visszaküldés

A kihelyezett csomagautomaták címlistáját megtalálod itt és itt.

a, Töltsd ki előre a visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot) itt (Feladás helye: Csomagautomata), amiről azonnal emailt fogsz kapni. Ezután a csomagautomatánál válaszd ki a „csomagot adok fel” opciót és írd be az e-mailben kapott azonosítószámot, vagy olvasd be a QR-kódot. Ennek megfelelően az automata kinyomtatja számodra a visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot), melyet rá kell ragasztani a csomagra. A visszaküldéshez szükséges címkén (címiraton) található vonalkódot beolvasva az automata megmutatja a korábban megadott csomag méreteinek megfelelő nagyságú üres fiókokat, melyek közül kiválaszthatod, hogy melyikbe szeretnéd a csomagodat elhelyezni. Miután beraktad a csomagodat a fiókba, figyelj arra, hogy megfelelően zárd be a fiók ajtaját.